TheProject | NOTÍCIES | TORNA DE CAJÓN! AMB UN NIVELL INSUPERABLE

49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA
TORNA DE CAJÓN! AMB UN NIVELL INSUPERABLE

08/06/2017

El Festival de Flamenc més important de Barcelona està inclòs dins el 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

 

De Cajón! torna a Barcelona amb artistes d’un nivell molt elevat.  Des de 2016, el Festival de Flamenc és un cicle inclòs dins el 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz.  S’inaugurarà amb la veu de la sempre espectacular Estrella Morente, i li seguirà Antonio Carmona,  que farà una presentació del seu nou àlbum, Obras son amores a BARTS. Novembretambé presenciarà artistes com Chicuelo, que actuarà juntament amb Marco Mezquida. El guitarrista flamenc Niño Josele també actuarà, aquest cop al Conservatori del Liceu. Tornarem a sentir la guitarra de Tomatito Sexteto, amb José Mercé com a convidat especial,  de la mateixa manera que a la cantaora Rocío Márquez, que cantarà temes del seu nou projecte, Firmamento. Els també cantaores Diego El Cigala -en un corprenedor format de piano i veu- i Duquende seran els encarregats d´acomiadar aquesta espectacular programació.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS