TheProject | NOTÍCIES | SABINA EXHAUREIX LES ENTRADES PEL SEU PRIMER CONCERT A BARCELONA

SABINA EXHAUREIX LES ENTRADES PEL SEU PRIMER CONCERT A BARCELONA

27/06/2017

L’artista tornarà al Palau Sant Jordi per acomiadar la seva gira al setembre.

La gira Lo niego todo de Joaquín Sabina és, sense cap mena de dubte, l’esdeveniment musical l’any. Després d’un inici espectacular amb totes les entrades exhaurides a Úbeda, Sevilla, dues nits a Madrid i Palència, ara el Mestre torna a penjar el cartell de sold-out a Barcelona: el concert tindrà lloc demà dimecres, 28 de juny, al Palau Sant Jordi, amb l’aforament complet.

No obstant, els molts seguidors de Sabina tindran una nova oportunitat de veure’l en directe després de l’estiu. El cantautor tornarà a Barcelona el 13 de setembre per oferir un segon concert al mateix recinte, a la que serà una de les actuacions de comiat de la gira.

Passen els anys, però Sabina es manté com un dels grans referents de la música espanyola, amb noves cançons i grans clàssics que converteixen els seus concerts en veritables celebracions carregades de talent i emotivitat.

Les entrades per a la gira estan disponibles a les webs oficials www.jsabina.com loniegotodo.com i El Corte Inglés, únics portals autoritzats i que garanteixen el preu oficial de l´entrada.

La gira Lo Niego Todo està organitzada per Riff Produccions, Get In, i TheProject en acord amb Berry Produccions.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS