TheProject | NOTÍCIES | G3, ASAF AVIDAN I MARIA ARNAL i MARCEL BAGES, CONFIRMATS AL GUITAR BCN 2018

GUITAR BCN 2018
G3, ASAF AVIDAN I MARIA ARNAL i MARCEL BAGES, CONFIRMATS AL GUITAR BCN 2018

03/11/2017

El festival Guitar Bcn 2018 segueix mostrant les primeres cartes d´una programació que promet moltes alegries pels amants de la música en directe.

El projecte G3, ideat el 1996 pel geni de les sis cordes Joe Satriani amb la voluntat d´exhibir als més destacats virtuosos mundials de la guitarra, arribarà a l´Auditori del Fòrum el 7 d´abril. En aquesta ocasió, Satriani comptarà amb dos companys d´altíssim voltatge: el seu compatriota John Petrucci, dels devastadors Dream Theater i l´alemany Uli Jon Roth, que va obtenir l´èxit massiu al costat dels inoblidables Scorpions. Una nit, sens dubte, destinada a ser històrica.

Entrades ja a la venda

******************************

Asaf Avidan, un dels artistes més interessants i inclassificables de l´escena hebrea, portarà el seu tour en solitari The Study on Falling a BARTS el 26 d´abril. Una ocasió única per gaudir d´un show carregat d´emocions a flor de pell en un format diferent, íntim i proper. 

Entrades ja a la venda

******************************

És encomiable el treball de Maria Arnal i Marcel Bagés per unir la tradició folklòrica popular i la vocació contemporània. Aquest ha donat els seus fruits en forma d´enormes cançons com Tú que vienes a rondarme i la resta del material inclòs al seu debut discogràfic en format llarg, 45 cerebros y 1 corazón. El duo actuarà al Teatre Tivoli el 3 de març, per demostrar que el seu impecable directe manté i realça la intensitat present en el seu treball d´estudi.

Entrades ja a la venda

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS