TheProject | NOTÍCIES | DANI MARTÍN PRESENTA LA GIRA GRANS ÈXITS I PETITS DESASTRES

DANI MARTÍN PRESENTA LA GIRA GRANS ÈXITS I PETITS DESASTRES

15/11/2017

¡Entrades ja a la venda!

Dani Martín anuncia la gira Grans èxits i petits desastres, un resum dels seus 18 anys de carrera musical. Un recorregut pels temes més importants de la carrera de Dani Martín, tant de la seva etapa en solitari com els que li van donar a conèixer com a líder d´El Canto del Loco.

Dissabte, 26 de maig
Palau Sant Jordi

Una escenografia totalment renovada i un xou de més de dues hores amb de les cançons que tots hem cantat, 22 temes, tots ells ´singles´ que ens han acompanyat des de l´any 2000 fins avui.

Aquesta gira portarà a Dani Martín per les ciutats més importants de la geografia espanyola en una proposta que uneix el present i el passat del cantant madrileny.

De manera simultània a l´anunci de la gira, Dani Martín anuncia l´edició de la caixa recopilatòria Grans èxits i petits desastres, que reuneix la discografia en solitari de Dani Martín en una cura format i que es presenta en tres versions: Caixa amb 5 LP´ s amb carpeta doble i vinils de 180 grams en color, caixa amb 6 CD`s + 1DVD llibret de luxe i format digital.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS