TheProject | NOTÍCIES | PABLO ALBORÁN TORNA ALS ESCENARIS

PABLO ALBORÁN TORNA ALS ESCENARIS

VÍDEO

07/12/2017

Segon concert a Barcelona ja a la venda!

8 I 9 DE JUNY> BARCELONA> PALAU SANT JORDI

7 AGOST> SANT FELIU GUÍXOLS> FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA>

8 AGOST> TARRAGONA> TARRACO ARENA

La nova gira de l´artista malagueny, convertit ja en una estrella mundial, recorrerà Llatinoamèrica a partir de febrer i Espanya a partir de maig.

El retorn de Pablo Alborán als escenaris és ja una feliç realitat i es diu Tour Prometo 2018. La nova gira del malagueny, la dimensió com a artista global és ja un fet incontestable, era una de les més esperades del panorama musical actual. L´anunci oficial de les dates en què es podrà gaudir de l´espectacle de Pablo interpretant en directe les seves cançons arriba tot just uns dies després de la presentació del seu quart disc d´estudi, que va ser llançat a nivell mundial el passat dia 17 de novembre. En aquestes dues setmanes, Prometo ha rebut multitud d´elogis i ha estat qualificat com una autèntica joia en la carrera de Pablo Alborán.

L´entusiasme que ha generat Prometo entre els seus milions de seguidors, davant la nova mostra de talent, com a compositor i intèrpret que ha aconseguit aquest artista excepcional als seus 28 anys, serà sens dubte semblant a l´expectació que va despertar l´anunci de seva nova gira, després de l´èxit rotund que va recollir l´anterior, el Tour Terral, fa tres anys.

La segona fase de concerts s´obrirà amb el concert que oferirà a la seva terra, a Màlaga, el 18 de maig. A partir d´aquí hi haurà diversos concerts a les principals ciutats del nostre país fins a mitjans d´octubre de 2018.

Aquesta gira espanyola comptarà amb el patrocini tecnològic de Samsung

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS