TheProject | NOTÍCIES | LOS SECRETOS ANUNCIEN LA SEVA 40 ANIVERSARI UNA VIDA A TU LADO

LOS SECRETOS ANUNCIEN LA SEVA 40 ANIVERSARI UNA VIDA A TU LADO

05/12/2017

La mítica banda actuarà a l´Auditori del Fòrum el dissabte 6 d´octubre.

Los Secretos compleixen 40 anys de vida. Una vida que ha deixat una profunda empremta en la memòria de diverses generacions. Doncs més que part, ells són la pròpia història del pop nacional. Protagonistes del mític concert de Caminoss, principi de la Movida, la banda madrilenya ha superat el temps, les altes i baixes de la indústria i fins i tot la trista desaparició de tres dels seus membres, entre ells l´inoblidable i irrepetible Enrique Urquijo. Malgrat tot això, Los Secretos han mantingut sempre el mateix esperit, la mateixa passió. Fora de modes i tendències, han sabut conservar un estil i un so únic, defensant i engrandint amb els anys, un repertori que ara per ara s´ha guanyat un lloc privilegiat en el llibre d´honor de la música espanyola.

Per celebrar el triomf d´aquesta llarga vida, la banda tornarà a demostrar sobre l´escenari la raó per la qual encara segueixen a la carretera, deixant clar que aquest viatge, lluny de concloure, encara té molt per recórrer. Una gira on es tornaran a encendre cançó a cançó 40 anys d´història. Tota una vida al nostre costat, al costat de milers de seguidors que hem crescut, somiat i estimat amb la música tan personal com imperible dels nostres més estimats Secretos.

Entrades ja a la venda a elperiodico

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS