TheProject | NOTÍCIES | PORTA FERRADA ANUNCIA ELS NOMS DEL CONCERT INAUGURAL I DE CLOENDA

56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
PORTA FERRADA ANUNCIA ELS NOMS DEL CONCERT INAUGURAL I DE CLOENDA

19/12/2017

Jack Johnson i Luciano s´afegeixen al cartell.

Jack Johnson serà l´encarregat d’inaugurar la 56 edició del Festival de la Porta Ferrada el 13 de juliol a l´Espai Port 

La cloenda del festival tindrà lloc el 18 d´agost amb una nova edició de l’Electronic Sunset, i Luciano com a DJ convidat estel·lar

El nord-americà Jack Johnson, rei indiscutible del folk assolejat, serà el protagonista del concert inaugural del 56 Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols(Girona). L’artista presentarà en exclusiva a Catalunya el seu darrer teball discogràfic All The Light Above It Too, amb un repertori que no oblidarà els seus grans èxits i que arribarà ben rodat a Europa després d’una extensa gira americana. La cita serà divendres, 13 de juliol a l’Espai Port.

Aquest mateix recinte acollirà el 18 d´agost la segona edició de la festa de cloenda Electronic Sunset, de la qual ja en sabem un dels caps de cartell: Luciano, artista de màxima reputació i llarg recorregut que ha fet lluir les cabines dels clubs i festivals més prestigiosos del món. Les seves sessions basculen entre el house i el techno amb tocs de minimal, i és un autèntic luxe poder comptar amb un veritable astre de l’escena electrònica per acomiadar el festival.


Aquestes confirmacions s’afegeixen al ja anunciat concert de Pablo Alborán, que portarà la seva esperada giraPrometo a l’Espai Port el 7 d’agost i del qual s’han venut mes de 2000 entrades amb només una setmana.

Jack Johnson, Pablo Alborán i Luciano, avancen una llista de noms que s´anunciaran al març en la que promet ser una de les edicions més espectaculars del degà dels festivals d´estiu de Catalunya.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS