AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | JOSE IGNACIO LAPIDO
Presenta nou disc El Alma dormida

JOSE IGNACIO LAPIDO

DATA

Divendres, 23 de febrer

LLOC

Apolo [2], 21 h.

PREU

15 €

VÍDEO

Amb més de 30 anys de trajectòria, Jose Ignacio Lapido retorna amb força. L´excusa és el seu nou treball El alma dormida (2017), vuitè treball en solitari del guitarrista i cantant de Granada, que arriba just després de l´exitosa i inesperada reunió dels mítics 091, autèntics referents del rock espanyol menys acomodatici de finals dels 80 i principis dels 90. Ara, Lapido presenta una nova col·lecció de cançons marca de la casa: robustes en l´aspecte musical i brillants pel que fa a les lletres, sempre amb una important càrrega poètica. Música amb ànima i sense concessions que conjuga la força de les guitarres amb l´esperit de qui creu en el poder redemptor de la música i n´ha estat autèntic pioner a l´estat espanyol.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

WEB DE L´ARTISTA

joseignaciolapido.com

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS