AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | INDIA MARTÍNEZ
Final de gira

INDIA MARTÍNEZ

DATA

Dissabte, 17 de febrer

LLOC

Sant Jordi Club, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

India Martínez, una de les veus indiscutibles del pop espanyol actual, arriba al Sant Jordi Club amb les cançons del seu setè disc, Te cuento un secreto, publicat al 2016. El treball, que ha rebut la qualificació de disc d´or, ve carregat de peces molt personals que s´han integrat al repertori de la seva última gira, que la cantant cordovesa ha volgut titular de forma enigmàtica Tour Secreto. Índia Martínez, demostrarà un cop més la seva capacitat per commoure i emocionar el públic des de dalt d´un escenari, hàbitat natural d´unes cançons de pop contemporani amb reminiscències flamenques que creixen en directe i apunten directament a la fibra més sensible dels espectadors. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS