AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | DEACON BLUE
To Be Here Someday
Celebrating 30 Years of Deacon Blue

DEACON BLUE

DATA

Dijous, 1 de febrer

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 35 €

VÍDEO

Els mítics Deacon Blue, autors de cançons tan perfectes com Dignity o Real Gone Kid, celebren trenta anys de carrera amb la gira To Be Here Someday i arriben a Barcelona enmig d´una gran expectació, ja que el seu últim concert a la ciutat va ser el 1993. A més, els de Glasgow ho fan sense excuses nostàlgiques i en plena vigència, perquè en els darrers quatre anys han llançat ni més ni menys que tres treballs en ràpida successió. Amb The Hipsters (2012), A New House (2014) i Believers (2016), la banda de Ricky Ross i Lorraine McIntosh ha tornat a les llistes d´èxits i demostra que està en plena forma. Una oportunitat única, per tant, per vibrar amb les noves cançons i recordar els grans èxits d´un dels millors grups de la història del pop escocès. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS