AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | ROSARIO

ROSARIO

DATA

Divendres, 2 de març

LLOC

Auditori del Fòrum, 21.30 h.

PREU

Des de 24 €

Rosario arriba al Guitar BCN 2018 en un moment molt dolç de la seva carrera. Amb 25 anys de trajectòria, la petita dels Flores va viure aquest estiu una gran nit de glòria al Teatro Real de Madrid acompanyada d´amics com José Mercé, Niña Pastori o Ana Torroja i amb els seus èxits de sempre, en una actuació que ha quedat per la història en forma de nou disc. Amb aquests ànims tan elevats i les cançons d´aquest nou treball en directe per bandera, el concert de l´Auditori del Fòrum es preveu antològic. I és que en aquesta gran nit celebrarem que la filla de Lola Flores i Antonio González el Pescaílla és una artista fonamental, imprescindible per entendre la mescla de pop, flamenc, rumba, funk i ritmes llatins de l´últim quart de segle

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS