AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | SUSANNE SUNDFØR

SUSANNE  SUNDFØR

DATA

Dimarts, 6 de març

LLOC

Luz de Gas, 21 h.

PREU

22 €

VÍDEO

Susanne Sundfør és una de les cantants, compositores i productores més destacades de la música noruega. Des dels seus inicis com a cantautora folk, Sundfør ha publicat set discos –quatre ells número 1 al seu país–, i ha col·laborat amb artistes com Röyksopp i M83. Si a Ten love songs (2015) abraçava els sintetitzadors per crear una música bella, magnètica i de vegades amb punts d´obscuritat, en el seu últim disc, Music for people in trouble (2017) ha tornat a la senzillesa dels seus inicis amb una jugada perfecta, ja que molts ja l´han considerat el millor disc de la seva carrera. Amb una veu privilegiada i un ampli bagatge musical que inclou el jazz, la clàssica i l´experimentació, la música de Sundfør proposa un viatge a sorprenents paisatges sonors.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS