AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | BOB DYLAN
& His Band

BOB DYLAN

DATA

30 i 31 de març

LLOC

Gran Teatre del Liceu, 21 h.

PREU

Des de 75 €

Res no seria igual en la música popular si no hagués existit Bob Dylan. Des que va impactar l´imaginari col·lectiu amb cançons emblema com Blowin´ in the windMasters of war o The times are a-changing fins a la seva obsessió amb els clàssics del gran cançoner nord-americà, ha passat més de mig segle i pel camí ha construït un immens repertori recollit en 38 àlbums d´estudi, ha influït de forma determinant en l´evolució de la música rock i les seves lletres han edificat un imaginari tan ric que li han fet merèixer el premi Nobel de Literatura. Ara, la seva Never Ending Tour, que no s´atura des de 1988, farà dues nits al Liceu per presentar la meravella que és Triplicate (2017), un disc triple en que repassa de forma magistral i amb la seva banda trenta grans estàndards de la música nord-americana. 

Important: Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS