GASTRONOMIA MUSICAL

El cuiner Isma Prados presenta el menú que prepararà al sopar-concert del dia 14 de novembre.
29/10/2007
GASTRONOMIA MUSICAL
L´estrena del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona en matèria culinària ja te forma i contingut. El menú que es servirà el 14 de novembre al Palacio del Flamenco està plagat de referents musicals i planteja una fusió molt personal d´elements, a la que tenen cabuda des de les influències de la cuina criolla fins les noves tendències gastronòmiques, sense oblidar la tradició local des d´una òptica novedosa. MENÚ introducing Una copa de Voll-Damm Per a Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssia Special guest Thierry Airaud ?un cop a taula Dos panets: D?olives, nous i porc fumat Un llonguet Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat. Special guest Xavier Barriga, forner Happy crab jam cocktail El cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema. Gumbó gumbó, le,le Recreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica. Cheek to cheek En el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes? Days of wine and roses Special guest Ramon Morató El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar. Maridatge de vins: Quim Vila

Esdeveniment relacionat

Financiado UE, Ministerio, Plan Recuperación
Kit Digital

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia, obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios y mostrarte publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Para más información consulta la Política cookies.

Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.