Cancel·lat
Michael Jackson va manllevar el seu cant més famós per al clímax de Wanna Be Startin’ Something: «Mama se, mama sa, mama ku sa...». I Rhianna, com farien també Jay-Z i Omar & Fred, no es va estar tampoc d’emprar-lo, dècades després, a Don’t stop the music. Amb a creació, l’any 1971 per a la Copa d’Àfrica de futbol de l’any següent, de Soul Makossa, un irresistible afrofunk basat en un ball tradicional de la seva terra que triomfaria a mig planeta, Manu Dibango n’hauria tingut prou per passar a la història. Aquest gegant de la música africana, però, icona de la world music molt abans que algú decidís anomenar-la com a tal, tenia molt més que una cançó per regalar-li al món. Saxofonista, cantant, director d’orquestra i compositor, va descobrir el jazz quan, de petit, va ser enviat del Camerun a França a estudiar. En 60 anys de carrera, fita que celebra amb la gira que el porta al festival, ha tingut un paper fonamental en el diàleg a tres bandes entre la música d’Àfrica, Europa i els Estats Units. Creador incansable tot i els seus 85 anys, col·laborador de luxe de figures com Sting, Serge Gainsbourg, Peter Gabriel i Youssou n’Dour i figura de gran abast cultural condecorada per organismes com la Unesco, Manu Dibango arriba a Barcelona al capdavant d’un African Soul Safari ple de talent i disposat a justificar-nos per què els seus concerts tenen la fama de ser veritables descàrregues d’energia. Un honor, monsieur Dibango.
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Fulla de responsabilitat degudamet impresa i emplenada.
També s’afegeixen a l’intens programa Dirty Dozen Brass Band, Bilal i Melingo.