Roda de premsa i sopar-concert protagonitzat pel fundador del festival de jazz de Newport.
26/04/2010
Dilluns 17 de maig, el 42 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona acull el llegendari creador del Festival de Newport, George Wein, encara avui al capdavant d?aquesta organització i del Festival de Jazz de Nova York. Una roda de premsa a les 12.00 servirà per presentar els programes de Nova York i Newport d?aquest any (tots dos patrocinats per la companyia mèdica CareFusion), a més d?avançar nous noms del festival de Barcelona. En aquest acte es presentarà també l´acord d´agermanament entre els festivals de Barcelona i el de Newport, fundat el 1954 i considerat el pare indiscutible de tots els festivals de jazz.
Pianista que ha tocat amb tots els grans (de Louis Armstrong a Duke Ellington i Charlie Parker passant per Sidney Bechet, amb qui va enregistrar Petite fleur), George Wein serà igualment el protagonista dilluns a la nit del primer acord de col·laboració entre festivals amb l?estrena, com a pròleg del 42 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, del George Wein Barcelona Trio, que completen Horacio Fumero (contrabaix) i Jordi Rossy (bateria). Serà un concert-sopar ofert a les nou de la nit al Gran Hotel Havana, nou hotel oficial del festival de jazz, amb un menú primaveral dedicat a la cuina de les flors -consulta el menú més abaix-.
Torna el millor jazz.
SOPAR-CONCERT AMB GEORGE WEIN BARCELONA TRIO
Dilluns, 17 de maig
Hotel Havana (Gran Via de Les Corts Catalanes, 647)
21 h. - 75 ?Compra la teva entradaLA COCINA CON FLORES
A cargo de chef Guillermo Olalla
APERITIVOS
*Espuma de Rosas
*Crema de patata con crujiente de Parmesano y aceite de flor de cebollino
PRIMERO
*Ensalada de tomate y mozzarella de búfala con pensamientos y pesto de albahaca
SEGUNDOS
*Fricandó de ternera con flor de romero y chips de arroz al curry
*Flores de calabacín rellenas de setas y frutos del mar con caramelo balsámico de Módena.
POSTRES
*Ravioli de chocolate con sorbete de frambuesas y violetas
*Galleta de amapola con flor eléctrica y chupito de cava.
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia, obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios y mostrarte publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Para más información consulta la Política cookies.
Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.
Este sitio web utiliza cookies y/o tecnologías similares que almacenan y recuperan información cuando navegas. En general, estas tecnologías pueden servir para finalidades muy diversas, como, por ejemplo, reconocerte como usuario, obtener información sobre tus hábitos de navegación, o personalizar la forma en que se muestra el contenido. Los usos concretos que hacemos de estas tecnologías se describen a continuación.
Cookies Técnicas
Son las cookies necesarias que permiten al usuario navegar por la web y utilizar sus servicios. La web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.
(PHPSESSID, cookies_consent, idioma)
Cookies de Personalización
Almacenan de forma anónima las preferencias de experiencia del usuario para navegar por la web y sus servicios de forma personalizada.
Cookies de Análisis
Se utilizan para medir de forma anónima las interacciones del usuario con la web para mejorar y analizar su uso.
(Google Analytics)
Cookies de Marketing
Permiten analizar los hábitos de navegación del usuario en internet para mostrar publicidad personalizada así como guardar preferencias del usuario. Son indispensables para el funcionamiento de algunos servicios externos como reproducción de vídeos incrustados en la web, …